Овен Твърде дълго оставяте другите да решават вместо вас, тъй като

...
Овен Твърде дълго оставяте другите да решават вместо вас, тъй като
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 май: Овни, не оставяйте други да решават вместо вас!

Овен

 Твърде дълго оставяте другите да вземат решение вместо вас, защото не желаете да имате прекалено много отговорности по огромните въпроси. Предпочитате да сте доста решителни към дребните елементи, само че това неизбежно ще води до неодобрение. Двойките ще би трябвало да работят повече и по-добре, с цел да се опознаят, тъй като явно към момента не сте достигнали това равнище на дълбочина, което да е в положение да се разберете незабавно и да можем да постигнете безмълвни съглашения, които позволяват споровете.

Телец

Можете да вземете някои значими решения или да ги отложите за малко повече време. Няма потребност да се преувеличава в избрани обстановки, а единствено да бъдете по-рационални. Вероятно отричате положителните планове прекомерно постоянно. Двойките може да изпитат няколко мига на обезсърчение, защото наподобява няма да схванат добре какво се случва към тях. Откритият и откровен разговор обаче може да помогне и на двама ви.

Близнаци

Най-накрая можете да вземете желязно решение, що се отнася до капиталова алтернатива, което безусловно ви раздвоява. Ще се освободите от всевъзможни предубеждения и няма да пропуснете опцията реализирате своите цели. Брачните двойки ще одобряват съществено думите на колегата си и ще се опитат да създадат всичко, с цел да изпълнят и най-малкото предпочитание. Това ще бъде бъде високо оценено, и на първо място ще покажете огромната си обич.

Рак

Има проблеми, които могат да ви затруднят. Ще би трябвало да сте доста по-силни душевен, с цел да можете да се изправите против конфликтите. Може би към момента не ви е ясно по какъв начин е допустимо да говорите с някого, без да се скарате. Ако запазите самоконтрола си задоволително, с цел да предотвратите ескалация на обстановката, вие също ще можете да вършиме сполучливо бизнес. Ако не, знайте, че ще би трябвало да се сблъскате още веднъж и през днешния ден.

Лъв

Доста сте впечатлени от протичащото се към вас, дотолкоз, че не можете да се концентрирате добре върху възприятията си. Ще бъде добре да се измъкнете от това, което ви предизвиква отчаяние, и да се насладите на малко успокоение. Семейните ще имат известни усложнения първоначално, защото организацията и желанието за това мъчно ще се реализират. Ще би трябвало да сте по-упорити и да се концентрирайте върху общите цели. Може това да бъде повратната точка.

Дева

Поехте по пътя, за който мечтаете, тъй че денят ви ще бъде изпълнен с доста наслада и адреналин за новия ви план. Опитайте се да се наслаждавате на всичко и да не вършиме прогнози, които биха изключили ентусиазма. Двойките ще стигнат до нова глава в своята история, с първичен боязън, разбъркан с неспокойствие. Със сигурност ще би трябвало избягвате разногласия, с цел да не стартират нещата с неприятно и да не свършат още по-зле.

Везни

Все още сте малко под равнището на нужното успокоение, като се имат поради последните събития, но няма потребност да се затъвате в личните си недоволства. Не всички неприятни събития ви се случват, просто обръщате повече внимание на отрицателните неща, които ви вълнуват, в сравнение с позитивните. Това е типично за някои от вас, само че това не значи, че постоянно би трябвало да се поддавате на отрицателното мислене. Понякога може даже да ви е мъчно да обмислите какво се случва отвън вас и по-късно да се опитате да го обработите по различен метод.

Скорпион

Възможно е да имате комплицирани показа за индивида, който е станал част от живота ви или, който постоянно посещавате. Отървете се допустимо най-скоро от някои мисли, които нямат смисъл. Напълно допустимо е някои способи за правене на нещата да ви слагат в усложнение, тъй че избягвайте ги, говорете с близки и другари, пробвайте се да се справите с всичко, което ви предизвиква разстройване, само че спрете да се борите с мислите си, тъй като по този начин и няма да достигнете до нужното рационално решение.

Стрелец

Колкото повече сравнявате концепциите си, толкоз повече ще можете да изпълнявате уговорките и бизнеса си. Сътрудничеството от време на време се подценява от нечия страна, до момента в който същото би трябвало да бъде неразделна част от взаимоотношенията. Няма нищо неприятно в това да желаете да превъзхождате останалите, в случай че това не вреди на другите или на вас самите, тъй като може да попречи да разширите хоризонтите си и да имате по-широка визия за всичко.

Козирог

Все още имате терзания по отношение на себе си, евентуално мислите, че не можете да се справите с живота, по този начин както желаете вие, колкото и да отричате себе си. Някои мисли ще би трябвало да бъдат прегледани през днешния ден благодарение на вашата вътрешен глас, която ще ви напъти в вярната посока. Вероятно ще бъдете плахи по отношение на проблемите, че не работите задоволително с цел да ги преодолеете, тъй като се страхувате да не сгрешите или да не станете за смях пред другите. Отърсете се! Защото никой не ви съди и най-много няма да го направи.

Водолей

Все още сте несигурни по отношение на някои неприятни аспекти на връзката си, само че е обикновено да имате подозрения, както когато предприемате нещо ново, по този начин и когато вършиме дълготрайни промени, тъй че ви е нужна повече храброст. Брачните двойки ще би трябвало да се изправят пред всички моменти на прехода дружно, в противоположен случай няма да схванат по какъв начин са стигнали до точката на шупване, без да са я разискали. Сиреч един конфликт би бил понятен.

 Риби

Много е евентуално да преминавате през комплицирани, само че доста красиви чувства, които заслужават да се изживеят изцяло. Не се захващайте на нормалните паники, тъй като не си коства и биха ви попречили да бъдете щастливи. По-подходящо би било да се търсят способи за справяне със страховете по разумен метод. Това е качество, което от време на време ви липсва, само че което сигурно ще придобиете, като се стремите да го търсите.

 *Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 Хороскопът е направен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР